زمان جاری : پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 1:35 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم


سلام مهمان گرامي؛
مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد


آیا میدانید؟ ایا میدانید :






تعداد بازدید 382
نویسنده پیام
admin آفلاین



ارسال‌ها : 143
عضویت: 28 /5 /1391
سن: 15
تشکر شده : 3
آشپزی : روش تهیه ی مرغ سرخ کرده و سس قارچ

مرغ سرخ کرده با سس قارچ؛
مرغ سرخ کرده، خود به تنهایی دارای طعم مطبوعی است چه برسد به آنکه با سس قارچ هم همراه باشد.

زمان تهیه و آماده سازی: ۵ دقیقه


زمان پخت: ۱۵ دقیقه
مواد لازم برای ۲ نفر:
سینه مرغ: ۲ عدد
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: یک عدد، خرد شود.
سیر:‌ ۲ حبه
آویشن: نصف قاشق چای‌خوری
پودر سبزی‌جات معطر: ۲- ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس قارچ:
قارچ: ۲۵۰ گرم
خامه:‌۴/۳ پیمانه
سس سویا: یک قاشق غذاخوری
آرد ذرت: ‌یک قاشق غذاخوری
کره: یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
• فر را روی حرارت ۴۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.
• هر سینه مرغ را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید.
• روی  سینه‌های مرغ نمک و فلفل و نیز سبزیجات معطر بپاشید.
• در این میان، در یک تابه،  پیاز را در روغن زیتون تفت دهید تا طلایی رنگ شود.
• تکه‌های سینه مرغ را به تابه اضافه کنید و هر طرف آن‌ها را ۲- ۱ دقیقه سرخ کنید.
• مرغ‌ها را درون یک ظرف آلومینیومی قرار دهید و روی آن پودر آویشن و سیر خرد شده بریزید.
• روی ظرف آلومینیومی را بپوشانید و آن را در فر به مدت ۱۰ دقیقه حرارت دهید.
• در این میان، در یک تابه جداگانه، قارچ‌ها را درون روغن زیتون، همراه با نمک و فلفل تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.[خورش قارچ و مرغ]
• خامه و سس سویا را به قارچ اضافه کنید و با حرارت کم به پختن ادامه دهید.
• کره و آرد ذرت را با هم مخلوط کنید و به آرامی آن را وارد مخلوط قارچ کنید.
• سس را به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که غلیظ شود حرارت دهید.


امضای کاربر : جهت حمایت از ما عضو سایت شوید!
پنجشنبه 20 مهر 1391 - 18:11
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
somayeh72 آفلاین




ارسال‌ها : 2
عضویت: 16 /3 /1395

پاسخ : 1 RE مرغ
وای چقد خوشمزس منم درست کردم فوق العاده بود.

امضای کاربر : تور گرجستان
دوشنبه 14 تیر 1395 - 12:02
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :


تماس با ما | آشپزی : روش تهیه ی مرغ سرخ کرده و سس قارچ | بازگشت به بالا | پیوند سایتی RSS