چت رومclose
پای سیب فرانسوی
زمان جاری : چهارشنبه 23 آبان 1397 - 2:34 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم


سلام مهمان گرامي؛
مهمان گرامي، براي مشاهده تالار با امکانات کامل ميبايست از طريق ايــن ليـــنک ثبت نام کنيد


آیا میدانید؟ ایا میدانید :






تعداد بازدید 212
نویسنده پیام
admin آفلاین



ارسال‌ها : 143
عضویت: 28 /5 /1391
سن: 15
تشکر شده : 3
پای سیب فرانسوی





مواد لازم خمیر پای: 
پودر شکر   ۹۰ گرم
تخم‌مرغ   ۱ عدد
کره   ۱۲۵ گرم
آرد   ۲۵۰ گرم
نمک   ۲ پنسه

مواد لازم برای رویه خمیر: 
سیب زرد   ۵۰۰ گرم
زردة تخم‌مرغ   ۴ عدد
شکر   ۶۰ گرم
وانیل   ۴/۱ قاشق چایخوری
دارچین   ۱ قاشق مرباخوری سرصاف
خامه  ۲۰۰ میلی‌لیتر


طرز تهیه: 
در یک ظرف پودر شکر، کره و تخم‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا به صورت کرم درآید. سپس آن را کنار بگذارید تا ۳۰ دقیقه استراحت کند. سپس آرد را با نمک به این مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید و خمیر را ۳ تا ۴ دقیقه ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید.
بعد آن را در کیسه بگذارید و یک ساعت و نیم در یخچال استراحت دهید. سپس روی یک تخته آرد بپاشید و خمیر را با وردنه، بزرگ‌تر از قالب پای باز کنید (قالب با لبة کوتاه مخصوص پای را استفاده کنید).
خمیر را در قالب چرب شده قرار دهید و با دست خمیر را به فرم قالب دربیاورید. سیب ها را پوست بکنید، هستة آن را بگیرید و آن را چهار قاچ کنید. سپس آن را ورقه کنید و سیب ها را روی خمیر پای بچینید تا به شکل گل رز در بیاید و در فر با حرارت ۳۲۵ درجة فارنهایت ۳۰ دقیقه بگذارید.
سپس قالب را درآورید و مایة رویی را که به روش زیر آماده کرده‌اید روی آن بریزید و دوباره ۲۰ دقیقه در فر با حرارت ۳۵۰ درجة فارنهایت قرار دهید تا روی آن طلایی شود.
برای لایه رویی پای، زرده را همراه شکر، وانیل، دارچین و خامة فرم گرفته مخلوط کنید و روی سیب ها بریزید. این دسر داغ سرو می‌شود و بسیار مطبوع و لذیذ است.


امضای کاربر : جهت حمایت از ما عضو سایت شوید!
یکشنبه 30 مهر 1391 - 10:29
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
sahar2200 آفلاین




ارسال‌ها : 3
عضویت: 3 /12 /1396

پاسخ : 1 RE پای سیب فرانسوی
ممنون واقعا عالی و خوشمزس.

امضای کاربر : تور گوانجو ، تور مالزی ، تور چین .
پنجشنبه 03 اسفند 1396 - 18:34
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :


تماس با ما | پای سیب فرانسوی | بازگشت به بالا | پیوند سایتی RSS